iulia gusatu

despre...

Iarmaroc 2010

postat de licurici in 2010-05-18 14:03
...ajung acolo sambata, pe scena cu folk...

http://www.iarmaroc-fest.ro/

...mai jos artistii...

DUB PISTOLS live (GB)
NOZE live (FR)
WAREIKA live (DE)
ELEKTRO GUZZI live (AT)
GROOVE ORCHESTRA live (RS)
BELLERUCHE live (GB)
DUTEVINO live (RO)
BRUM CONSPIRACY live (RO)
L'ORCHESTRE DE ROCHE live (RO)
EAST ROOT CONNECTION live (RO)
THE OTHERS live (RO)
GUILTY LEMON live (RO)
BYRON live (RO)
LUNA AMARA live (RO)
LEMON live (RO)
COMA live
BLANOZ live
TRIPCYCLE live (RS)
KAL live (RS)
SUNDAY PEOPLE live (RO)
BLAZZAJ...

Folkustic 5, 5 iunie 2010

postat de licurici in 2010-05-18 14:02
ieseni, vin, ma indrept spre voi pregatiti-va

concert Ovidiu pe 20 mai in Le Creme

postat de licurici in 2010-05-18 13:57
unde voi canta si eu un picut daca va e dor de mine, va astept acolo http://ovidiuscridon blogspot com/2010_05_01_archive html

Acoustic Sessions 2 & Art Apostrof - 8 Mai, Iasi

postat de licurici in 2010-05-06 17:16

L-am primit si merita sa fie citit...
COMUNICAT DE PRESĂ

Spectacol „Acoustic Sessions”

Casa de Cultură Mihai Ursachi din Copou

Sâmbătă 8 mai 2010, orele 19.00 fix

Intrarea liberă, ieşirea 10 RON

„Art Apostrof ” reprezintă un grup de iniţiativă care are drept scop susţinerea şi promovarea artiştilor (în special a generaţiilor tinere) prin realizarea unor spectacole în care să fie reprezentate artele vizuale, teatrul, muzica, literatura etc. Pentru început, exprimarea muzicală va fi preponderentă, şi se va crea un cadru favorabil întâlnirii dintre diverse genuri muzicale : folk, folk-rock, rock, jazz etc. Ceea ce se urmăreşte în mod special este promovarea creaţiilor autentice, dar arta pur interpretativă nu va fi nici ignorată şi nici obstrucţionată.

Având prin urmare la bază reprezentaţia muzicală, spectacolele oferite publicului ieşean vor fi completate de prezentări de fotografie, de materiale audio-vizuale pe diverse teme, de momente de mişcare (dans, pantomimă), prezentări literare, scurte momente de teatru etc. Ceea ce se urmăreşte este posibilitatea comunicării între creatori din toate zonele artei, cu scopul de a crea produse „interdisciplinare” şi „transdisciplinare”, care să extindă capacitatea de exprimare şi de receptare atât a artiştilor cât şi a publicului. Diversitatea să fie unificată prin entuziasmul exprimării şi prin originalitatea creaţiilor. Mişcarea de promovare va acorda pentru început o atenţie deosebită artiştilor ieşeni, propunându-şi să-şi extindă progresiv, în timp, sfera de interes.

Deocamdată au fost imaginate două formate de spectacol – unul în care reprezentaţia muzicală va fi în manieră preponderent acustică (folk, folk-rock acustic, rock acustic, jazz în manieră acustică etc.) şi care va purta numele Acoustic Sessions. Un alt format va încorpora şi tipuri de reprezentaţii diferite (manieră electrică, a capella etc.), numindu-se Mixt Sessions.

„Art Apostrof” salută şi susţine iniţiativele similare din mediul artistic ieşean, în special „Folkustic” (cu care are o profundă legătură, parte din membrii „Art Apostrof” participând şi la organizarea activităţilor „Folkustic”), un blog special creat pentru a promova generaţia tânără a folk-ului românesc (tânără şi ca vârstă, dar mai ales ca atitudine) dar şi programul „Susţineţi artiştii ieşeni” (coordonat de Adrian Căliman) cu care colaborează îndeaproape. Speranţa noastră comună este că, treptat, arta autentică încă foarte puţin cunoscută va primi ...


 
Termeni si Conditii de Utilizare